Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook (iOS)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ser e -post i innboksen, fortsetter du til neste trinn.
  2. Advarsel: Hvis det mangler noen meldinger etter overgangen fra Workspace Email til Microsoft 365, må du ikke slette POP- eller IMAP -kontoen ennå. Du kan fremdeles legge til Exchange, men beholde begge kontoene til du har gjenopprettet meldingene dine .
  3. Åpne Outlook. (Har du ikke appen? Last den ned på iTunes App Store. Trykk deretter på Kom i gang, velg innstillinger og gå til trinn 4.)
  4. Trykk på Meny > Tannhjul-knapp Innstillinger.
    Trykk på menyikonet som viser et hus
  5. Trykk på Legg til e-postkonto > Legg til en e-postkonto
    Legg til en e-postkonto
  6. Angi Microsoft 365-e-postadressen din og trykk på Legg til konto.
    Angi e-postadressen og trykk på legg til konto
  7. Angi passordet ditt for Microsoft 365 og trykk på Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole.)
    Angi passord for e-post og logg på
  8. Dersom administrator har aktivert godkjenning med flere faktorer (MFA) (også kalt totrinnsbekreftelse), må du også verifisere kontoen.
  9. Microsoft 365-kontoen din vises nå i Innstillinger. Gå til innboksen for sjekke e-posten.
    Ny e-postkonto for Microsoft 365 vises i Innstillinger

Sammenlign POP/IMAP- og Exchange -kontoene dine. Hvis e -postadressen din er i Exchange, fjern POP/IMAP -versjonen fra enheten din.