Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Outlook (Windows)

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 som en POP- eller IMAP -konto, men vil bytte til Exchange, må du opprette en ny Outlook -profil.

Før du begynner eksporterer du kalendere eller kontakter slik at dataene forblir koblet til e -posten din og kan gjenopprettes. E -postadressen og mappene dine er allerede synkronisert med serveren og trenger ikke eksporteres.

Eksporter kalender eller kontakter

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen til venstre for Hjem -menyen
  3. Velg Åpne & Eksporter > Importer/eksporter .
    Åpne og eksporter i venstre panel og Importer/eksporter -knappen
  4. Velg Eksporter til en fil > Neste .
    Under Velg en handling du vil utføre, Eksporter til et filalternativ
  5. Velg Outlook -datafil (.pst) > Neste .
  6. Under e -postkontoen din velger du om du vil eksportere kalenderen eller kontaktene dine.
  7. Merk: Du kan bare eksportere én type om gangen, så du må gjenta disse trinnene for å eksportere både kontakter og kalendere.

8. Sørg for at avmerkingsboksen ved siden av Inkluder undermapper er valgt, og velg deretter Neste .
    Merk av i boksen ved siden av Inkluder undermapper over neste knapp
  9. Velg Bla gjennom .
  10. Velg hvor du vil lagre sikkerhetskopifilen, endre filnavnet, og velg deretter OK .
  11. Velg Fullfør .
  12. Du har muligheten til å passordbeskytte sikkerhetskopifilen. Hvis du vil hoppe over dette, velger du OK .

Gjenta disse trinnene slik at du har sikkerhetskopiert både kontaktene dine og kalenderen. Da er du klar til å opprette en ny Outlook -profil.

Opprett en ny Outlook -profil

1. Åpne Outlook .
  2. Velg Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen til venstre for Hjem -menyen
  3. Velg Kontoinnstillinger > Administrer profiler .
    Under Kontoinnstillinger, Administrer profiler -alternativet
  4. Velg Vis profiler .
    Under Datofiler, Vis profiler -knappen
  5. Velg Legg til .
    Legg til -knapp
  6. I Profilnavn skriver du inn et navn for profilen din og velger OK .
  7. Angi navnet ditt og e -postadressen din, og velg deretter Neste . (Navnet du skriver inn er hva folk vil se i innboksen når de mottar en e -post fra denne kontoen.)
  8. Du kan bli omdirigert til GoDaddy Microsoft 365-påloggingssiden. Angi e -postpassordet ditt og fortsett gjennom oppsettet.
  9. Når kontoen din har fullført konfigureringen, velger du Fullfør .
  10. Nå må du bytte til den nye profilen. I E -post -vinduet, under Bruk alltid denne profilen , velger du den nye profilen og velger deretter OK .
    Bruk alltid denne profilknappen over rullegardinmenyen
  11. Lukk Outlook og åpne det på nytt. Du skal nå se den nyopprettede profilen din med e -postadressen din.

Det siste trinnet er å importere eventuelle sikkerhetskopierte data.

Importer kalender eller kontakter

1. Åpne Outlook .
  2. Gå til Fil øverst til venstre.
    Fil -menyen til venstre for Hjem -menyen
  3. Velg Åpne & Eksporter > Importer/eksporter .
    Åpne og eksporter i venstre panel og Importer/eksporter -knappen
  4. Velg Importer fra et annet program eller en annen fil > Neste .
    Under Velg en handling du vil utføre, Importer fra et annet program eller et annet alternativ
  5. Velg Outlook -datafil (.pst) > Neste .
  6. Velg Bla gjennom , finn og velg sikkerhetskopifilen din, og velg deretter Åpne .
  7. Velg Neste .
  8. Velg Importer elementer til samme mappe i , velg e -postkontoen din fra listen, og velg deretter Fullfør .

Gjenta disse trinnene til du har importert både kontaktene dine og kalenderen. Dataene dine er nå på Exchange -serveren!