Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange i Samsung Email (Android)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ser e -post i innboksen, fortsetter du til neste trinn.
  2. Advarsel: Hvis det mangler noen meldinger etter overgangen fra Workspace Email til Microsoft 365, må du ikke slette POP- eller IMAP -kontoen ennå. Du kan fremdeles legge til Exchange, men beholde begge kontoene til du har gjenopprettet meldingene dine .
  3. Åpne E-post-appen på Android-enheten.
  4. Trykk på Meny og deretter Innstillinger.
  5. Trykk på Legg til konto.
  6. Trykk på Bedrift (du kan, avhengig av versjon, se Microsoft Exchange ActiveSync i stedet).
  7. Angi din GoDaddy Microsoft 365-e-postadresse og passord. Deretter trykker du på Logg på.
    Angi e-postadressen din og trykk deretter på Logg på

Merk: Hvis dette er første gangen du konfigurerer en e-postkonto, kan du bli bedt om å godta Personvernpolicyen og Tillate at e-post utfører og administrerer oppringninger.

Hvis Microsoft ikke finner e-postadressen din, blir du bedt om å skrive inn detaljene manuelt:

Brukernavn = din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord = ditt Microsoft 365-e-post-passord
    Server = outlook.office365.com
    Domene\brukernavn = \[ Microsoft 365-e-postadresse] (eksempel: \owner@coolexample.com)

8. Trykk på Bruk for å aktivere sikkerhetsinnstillinger.
    Trykk på Bruk for å bruke sikkerhetsinnstillinger
  9. Trykk på Neste for å fullføre manuell konfigurering (du kan komme tilbake og redigere disse innstillingene når som helst).
    Trykk på Neste, rediger innstillinger for manuell konfigurering senere
  10. Trykk på Aktiver for å aktivere Telefonadministrator-appen.
    Trykk på Aktiver for å legge til Telefonadministrator-appen
  11. Rediger Kontonavnet og trykk på Ferdig.
    Rediger Kontonavn og trykk på Ferdig
  12. Du vil se en melding som bekrefter at Microsoft 365-e-postkontoen din er lagt til Android.
    E-post lagt til Android Mail-appen

Sammenlign POP/IMAP- og Exchange -kontoene dine. Hvis e -postadressen din er i Exchange, fjern POP/IMAP -versjonen fra enheten din.