Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange in Mail (iOS)

Hvis du bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, kan det hende at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) ikke er koblet til e -posten din, og de kan gå tapt hvis du sletter den kontoen. For å hindre tap av data, og for å få den sikreste, raskeste og mest pålitelige e -posten, bytter du POP- eller IMAP -kontoen til Exchange.

1. Logg på Outlook på nett . Bruk e -postadressen og passordet ditt for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her). Hvis du ser e -post i innboksen, fortsetter du til neste trinn.
  2. Advarsel: Hvis det mangler noen meldinger etter overgangen fra Workspace Email til Microsoft 365, må du ikke slette POP- eller IMAP -kontoen ennå. Du kan fremdeles legge til Exchange, men beholde begge kontoene til du har gjenopprettet meldingene dine .
  3. Åpne Innstillinger på iPhone eller iPad.
  4. Trykk på E -post > Kontoer . (Avhengig av iOS -versjon, må du kanskje trykke på Passord & kontoer .)
    I Mail trykker du på Kontoer
  5. Trykk på Legg til konto.
    I Mail trykker du på Kontoer
  6. Trykk på Microsoft Exchange.
    Trykk på Microsoft Exchange på menyen
  7. Angi e-postadressen din og en kort beskrivelse (som navnet på bedriften din eller e-posttypen), og trykk deretter på Neste.
    Angi e-postadresse, bedriftsbeskrivelse og trykk på Neste
  8. Trykk på Logg på for å bekrefte at du ønsker å bruke Microsoft Exchange-kontoen din.
    Trykk på Logg på for å logge på Exchange-kontoen din
  9. Skriv inn Passord, og trykk Logg på. (Det er mulig du må definere kontotypen som Arbeid eller Skole for å fortsette.)
    Angi passord, og trykk på Logg på

Merk: Hvis Microsoft ikke finner kontoen, blir du bedt om å angi opplysningene manuelt:

E-post: Din Microsoft 365-e-postadresse
    Passord: Ditt Microsoft 365-e-passord
    Server: outlook.office365.com (dette er påkrevd)
    Domene: Dette kan stå tomt
    Brukernavn: Din Microsoft 365-e-postadresse

10. Dersom administrator har aktivert godkjenning med flere faktorer (MFA) (også kalt totrinnsbekreftelse), må du verifisere kontoen.
  11. Trykk på Neste. Du kan bli bedt om å velge Samtykke på vegne av din organisasjon. Dette gjør at Microsoft 365- og Mail-appen kan fungere sammen. Trykk på Aksepter.
  12. Klikk Lagre. Du kan komme tilbake og oppdatere innstillinger her når som helst.
    Gjennomgå innstillingene, og trykk på Lagre
  13. Det var det hele! Du finner Microsoft 365-kontoen din under Kontoer.
    Se e-postvisning for Microsoft 365 under Kontoer

Sammenlign POP/IMAP- og Exchange -kontoene dine. Hvis e -postadressen din er i Exchange, fjern POP/IMAP -versjonen fra enheten din.