Bytt Microsoft 365 -kontoen min til Exchange in Mail (Mac)

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, bytter du den til en Exchange -konto. Dette sikrer at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) holder kontakten med e -posten din og kan gjenopprettes fra serveren. I tillegg med Exchange får du sikker, rask og mer pålitelig e -post.

Flytt dataene dine

1. Åpne Mail .
  2. Fra menylinjen velger du E -post > Innstillinger .
    E -post åpnet og viser Innstillinger ... -alternativet over Kontoer ...
  3. Velg Kontoer .
  4. Velg + (pluss) > Exchange .
    Pluss valgt åpne nytt vindu med Exchange -alternativ under liste over kontoleverandører
  5. Angi navn og e -postadresse , og velg Logg på .
  6. Velg Logg på igjen for å la Microsoft finne e -postadressen og kontoinformasjonen din.
  7. Skriv inn passordet ditt og logg på .
  8. Velg Ferdig for å bekrefte appene du vil bruke med denne kontoen. E -postkontoen din er nå lagt til, og du kan lukke vinduet.
  9. Sammenlign kontoene dine for å sørge for at alle e -poster, mapper, kalendere, kontakter og andre data er til stede. Hvis e -posten din mangler data, dra og slipp e -posten din fra POP- eller IMAP -kontoen din til Exchange -kontoen din.

Når Exchange er lagt til og ingen data mangler, er det trygt å fjerne POP- eller IMAP -kontoen.

Fjern POP/IMAP -kontoen din

1. Fra menylinjen velger du E -post > Innstillinger .
    E -post åpnet og viser Innstillinger ... -alternativet over Kontoer ...
  2. Velg Kontoer .
  3. Velg (minus) under kontoen du vil fjerne.
    Kontovinduet åpnes med minustegn
  4. Velg Slett .