Oppdater Microsoft 365 -kontoen min til Exchange in Mail (Mac)

Hvis du for øyeblikket bruker Microsoft 365 som POP eller IMAP, bytter du den til en Exchange -konto. Å bruke en Exchange -konto sikrer at dataene dine (inkludert e -post, kontakter og kalendere) forblir koblet til e -posten din og kan gjenopprettes fra serveren.

Trinn 1: Legg til kontoen din

1. Åpne Mail .
  2. Fra menylinjen velger du E -post , deretter Innstillinger .
    velg e -post og deretter preferanser
  3. Velg Kontoer .
  4. Velg + (pluss), deretter Microsoft Exchange og deretter Fortsett .
    velg pluss, Microsoft Exchange, og velg deretter Fortsett
  5. Angi navn og e -postadresse , og velg deretter Logg på .
  6. Velg Logg på igjen for å la Microsoft finne kontoinformasjonen din.
  7. Angi e -postpassordet ditt, og velg deretter Logg på (du må kanskje velge kontotypen som Arbeid eller skole , ikke Privat , for å fortsette).
  8. Hvis administratoren aktiverte flerfaktorautentisering (MFA), må du bekrefte kontoen din eller konfigurere Autentisering-appen .
  9. Appen vil be om tillatelse til kontoen din. Velg Godta .
  10. Velg Ferdig for å bekrefte appene du vil bruke med denne kontoen.

E -postkontoen din er nå lagt til.

Påkrevd: Før du sletter eller deaktiverer POP- eller IMAP -kontoen din, må du sammenligne den med den nye Exchange -kontoen din for å sørge for at alle e -postene, mappene, kalenderne, kontaktene og annen data er til stede. Hvis noe mangler, dra og slipp elementet fra POP- eller IMAP -kontoen din til Exchange -kontoen din.

Trinn 2: Deaktiver eller slett POP- eller IMAP -kontoen din

Når Exchange er lagt til og ingen data mangler, kan du deaktivere eller slette POP- eller IMAP -kontoen din.

Advarsel: Hvis du vil slette kontoen din, må du sørge for at du har alle dataene dine i den nye Exchange -kontoen før du fortsetter. Etter at du har slettet kontoen din, kan dataene ikke gjenopprettes.
  1. Fra menylinjen velger du E -post , deretter Innstillinger .
    velg e -post og deretter preferanser
  2. Velg Kontoer .
  3. Velg POP- eller IMAP -kontoen din, og velg deretter om du vil deaktivere eller slette kontoen din.
    • Deaktiver kontoen din : Fjern merkingen i boksen ved siden av Aktiver denne kontoen under Kontoinformasjon .
      fjern merkingen i boksen ved siden av for å aktivere denne kontoen
    • Slett kontoen din : Velg (minus), og velg deretter OK for å bekrefte at du vil slette kontoen. Etter at kontoen er slettet, kan ikke e -post, kontakter og kalender gjenopprettes.
      velg minus -symbolet under kontoen du vil fjerne

Når du lukker kontovinduet, ser du bare Exchange -kontoen din oppført i Mail.