Bytte fra POP til IMAP

Du kan alltid bruke nettbasert e-post til å sende og motta e-postmeldinger. Men du kan også se e-posten din med en e-postklient. For å endre POP-kontoen din til en IMAP-konto, må du ha en e-postplan som støtter IMAP.

Du kan endre til IMAP ved å endre den eksisterende kontoen din, eller ved å opprette en ny i e-postklienten din. Du kan ikke endre kontotypen for noen typer klienter, inkludert Apple Mail, Outlook 2003®, Outlook 2007®, Outlook Express® og Thunderbird®. For å bruke IMAP med disse klientene, må du opprette en ny konto.

Bekrefte at e-postkontoen din støtter IMAP

Kun vår Ubegrenset e-post -plan støtter IMAP. Hvis du ikke har en Ubegrenset e-post -plan og du vil bruke IMAP, kan du oppgradere planen din.

1. Logg deg på Kontoadministratoren din.
  2. Klikk E-post.
  3. Hvis e-postplanen din er en ubegrenset e-post -plan, støttes IMAP. Klikk på Alternativer ved siden av kontoen du ønsker å endre.
  4. Gå til fanen Oversikt og fra Oppgradere velger du deretter Ubegrenset.
  5. Klikk på Oppgrader.
  6. Fortsett gjennom betalingsprosessen.

Oppgraderingen av e-postkontoen din for å støtte IMAP kan ta opp til 24 timer.

Endre POP-kontoen din til en IMAP-konto

Før du starter:

Du trenger navnene på de innkommende og utgående serverne for å konfigurere e-post med en klient. Nettbasert e-post inneholder denne informasjonen.

1. Logg på nettbasert e-post på email.secureserver.net.
  2. Fra Hjelp -menyen, velger du Senter for e-postoppsett.
  3. Skriv ned informasjonen om innkommende og utgående server.
  4. Forsett med trinnene nedenfor for å konfigurere e-postklienten din:

Slik endrer du POP-kontoen din til en IMAP-konto

I klienten du bruker til å sjekke e-posten din, finner du kontoinnstillingene og skriver inn følgende:

• Innkommende e-postserver — den innkommende IMAP-serveren din.
  • Utgående e-postserver — den utgående SMTP-serveren din.
  • Innkommende port — Uten SSL - 143
    Med SSL - 993
  • Utgående Port — Uten SSL – én av følgende:25, 80, 3535
    Med SSL - 465

MERK: Hvis du opprettet e-postmapper i POP-kontoen din, må du opprette disse på nytt i IMAP-kontoen din.

For informasjon om innstilling av en ny IMAP-konto, se Konfigurere e-postadressen din med IMAP.

MERK: For å hjelpe gir vi informasjon om hvordan du bruker bestemte produkter fra tredjeparter, men vi anbefaler eller støtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlig for hvordan de fungerer, eller for hvor pålitelige de er.