Can I move Site Backup to a different hosting account or server?

No, you cannot change the hosting account or server connected to your Site Backup plan.

If you want to use Site Backup on another hosting account or server, you can add a Site Backups plan to it.

However, for shared hosting account you can change the domain name the hosting account uses (Web & Classic / cPanel / Plesk).

Next step


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.