|  Hjem
Hjelp

GoDaddy-hjelp

Can I Upload My Own Images?

Yes. InstantPage® allows you to upload images or select images from a database of free images. For instructions on uploading images to InstantPage, see Managing the Background.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.