|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Can I use exec cmd or exec cgi in my SSI or SHTML files?

For security reasons, we do not let you use exec cmd or exec cgi in your SSI or HTML files.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.