|  Hjem
Hjelp

Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Can I use extensionless PHP files?

For security reasons, you cannot use extensionless PHP files on your website without employing a tool like mod_rewrite. For more information, see What is mod_rewrite?


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.