Kanseller en domenekontooverføring

Du kan kansellere en ventende overføring av domenekonto før mottakeren godtar den og beholde domenet i gjeldende konto. Hvis du kansellerer kontooverføringen, kanselleres ikke domenet, og heller ikke kontaktinformasjonen for domenet.

1. Logg på ditt GoDaddy sin Overføringer-side. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Sørg for at du har valgt Overføringer ut -knappen og er på Forespørsel sendt -fanen.
    velg fanen Send forespørsel sendt
  3. Velg avmerkingsboksen ved siden av domenekontooverføringene du kansellerer. Eller velg avmerkingsboksen ved siden av Domene , og velg deretter Velg alle .
  4. Velg Kanseller overføring .
    velg Avbryt overføring -knappen
  5. Bekreft kansellering ved å velge Avbryt overføring igjen.

Vi kansellerer kontooverføringen umiddelbart, men det kan ta opptil 15 minutter før kontoen din viser endringene.