Avbryt min ventende SSL -sertifikatforespørsel

Hvis du sendte inn SSL -sertifikatforespørselen din for feil domenenavn og den ikke er utstedt, kan du kansellere den ventende forespørselen, som vil tilbakestille SSL -sertifikatkreditten.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Velg Administrer alle ved siden av SSL -sertifikater .
  3. Velg sertifikatet som venter.
  4. Under Sertifikatdetaljer , ved siden av Status og Ventende verifisering , velger du Avbryt .
    Klikk på Avbryt
  5. Et sertifikatforespørsel i påvente av kanselleringsbanner vises.

Når den ventende forespørselen din blir kansellert, kan du be om et nytt SSL -sertifikat.