Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre tilleggsdomenet eller underdomenerotmappen for Linux -hosting

Du kan når som helst endre dokumentroten til tilleggsdomenene eller underdomenene dine.

  1. Logg på GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg Netthotell , og velg deretter Administrer for ønsket Linux -hostingplan.
    klikk på Administrer
  3. klikk på cPanel-administrasjon.
  4. Velg Domener .
  5. Under Ny dokumentrot angir du den nye katalogen.
  6. Velg Oppdater .

En vellykket melding vil bekrefte at domenets rotkatalog er endret.

Relaterte trinn

Mer informasjon