Endre rotmappen til et sekundært domene i Windows Hosting

Hvis du allerede har lagt til et sekundært domene i Deluxe- eller Ultimate Plesk -hostingkontoen din, kan du endre rotmappen dette domenet bruker. Dette vil endre hvilken mappe det sekundære domenet bruker for nettstedene.

Merk: Vet du ikke hva slags hosting du har? Du kan finne det ut i kontoinnstillingene dine .

1. Klikk på Hosting -innstillinger ved siden av domenet du ønsker å endre på Plesk -startsiden.
    1. Er du ikke i Plesk? Logg på GoDaddy-kontoen din.
    2. Klikk på Netthotell.
    3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
    4. Klikk Plesk Admin .
    5. Fullfør trinn 1 ovenfor.
  2. I feltet Dokumentrot angir du den nye banen for dette domenet. Dette vil være den nye rotmappen for nettstedet ditt.

Merk: Hvis du allerede har installert et program for dette domenet, vil du ikke kunne endre domenenotmappen før programmet er fjernet.

3. Klikk på OK nederst på siden.

Det sekundære domenenavnet peker nå til den nye mappen. Hvis nettstedsfilene dine er i den nye mappen, vil nettstedet vises når du navigerer til domenet i en nettleser.