Endre mitt WordPress-tema i databasen

Du kan endre WordPress-temaet ditt i databasen. Dette er en avansert metode, men den kan være nyttig hvis du ikke kan ta deg tilgang til WordPress-instrumentbordet på grunn av et problem med det aktive temaet ditt.

Advarsel: Lag alltid en sikkerhetskopiering av nettstedet ditt før du gjør eventuelle endringer til databasen.

Merk: Du kan kun aktivere temaer som er installert på nettstedet ditt.

1. Logg på phpMyAdmin.
  2. I phpMyAdmin, i menyen til venstre, velger du navnet på databasen nettstedet ditt bruker.
  3. Velg wp_options-tabellen (velg teksten, ikke avmerkingsboksen).

Merk: wp_ er standard tabellprefiks for databasen. Hvis tabellprefikset ditt ikke er wp_, fokuserer du på å finne _options. Det skal kun være én _options-tabell.

4. Under option_name-kolonnen finner du mal -oppføringen. Du kan måtte navigere videre fra den første siden med oppføringer.
  5. Velg Rediger ved siden av mal -oppføringen.
  6. I option_value-kolonnen endrer du verdien til navnet på temaet ditt. Den nye verdien må være den samme som mappenavnet til temaet ditt. For å aktivere Twenty Twenty-One-temaet, må du for eksempel endre verdien til twentytwentyone.
  7. For å lagre, ruller du ned til bunnen av siden. Sørg for at Lagre og deretter Gå tilbake til forrige side er valgt, og velg deretter Start.
    Endre et WordPress-tema i databasen
  8. Velg Rediger ved siden av stilark -oppføringen.
  9. Gjenta trinn 6 og 7 for å endre stilarkinformasjonen.