Endre en e-postadresse for en annen WordPress-bruker

Som WordPress-administrator kan du endre en annen brukers e-postadresse. Dette er nyttig hvis vedkommende ikke kan logge på WordPress eller motta e-posten for tilbakestilling av passord.

Merk: Disse trinnene antar at du kan logge på som WordPress-administratorbruker.

1. Logg på WordPress.
  2. Velg Brukere i menyen til venstre.
  3. Velg brukernavnet til brukeren du vil oppdatere.
  4. Rull ned til avsnittet Kontaktinformasjon.
  5. Ved siden av E-post (påkrevd) endrer du e-postadressen til den brukeren.
  6. Rull ned til bunnen av siden og velg Oppdater bruker.

Den oppdaterte brukeren kan nå logge på WordPress-instrumentbordet med den nye e-postadressen eller bruke den til å tilbakestille WordPress-passordet.