Linux-hosting (cPanel) Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Endre rutingen for e -post for Linux -hosting

Hvis du har et Linux -hosting -nettsted, men ønsker å bruke en annen e -postleverandør (f.eks Microsoft 365 ), må du kanskje oppdatere e -postrutingen i cPanel.

  1. Logg på GoDaddy -produktsiden din .
  2. Velg Netthotell , og velg deretter Administrer for ønsket Linux -hostingplan.
    klikk på Administrer
  3. klikk på cPanel-administrasjon.
  4. Velg E -postruting .
  5. Velg rullegardinlisten Domene og velg domenet ditt.
  6. Velg ønsket postutveksler .
  7. Velg Endre .

Den valgte innstillingen for postutveksler vises i fet skrift.

Relaterte trinn

Mer informasjon