Endre en skrift i GoDaddy Studio

I fontbiblioteket vårt finner du hundrevis av skrifttyper som hjelper deg med å få innholdet til å skille seg ut. Følg trinnene for å endre skrifttypene i prosjektene dine:

1. Logg på GoDaddy Studio -appen din.
  2. Nederst på skjermen trykker du på Prosjekter og velger deretter prosjektet du vil jobbe med.
  3. Velg teksten du vil endre.
  4. På banneret som vises trykker du på Rediger . Du kan velge blant et sett med tilgjengelige skrifttyper eller bla gjennom flere fonter i fontbiblioteket.
  5. For å bla gjennom flere skrifttyper trykker du på oppoverpilen nederst til venstre. Fontbiblioteket åpnes.

Bla gjennom skrifttyper

6. Trykk på skriftsamlingen du vil åpne.
  7. Trykk på en font. Skriften blir lastet ned til fontbeltet, og teksten på redigeringsduken oppdateres.
  8. Trykk på haken øverst til høyre for å lagre endringene.

Få tilgang til fontbiblioteket

1. Logg på GoDaddy Studio -kontoen din .
  2. Under Dine prosjekter velger du prosjektet du vil jobbe med.
  3. Velg teksten du vil endre.
  4. I Redigeringsmenyen til høyre velger du Tekst .
  5. Under Font velger du den nedovervendte pilen. Listen utvides for å vise tilgjengelige skrifter.
  6. Hvis du vil bla gjennom flere skrifttyper, velger du Bla gjennom fonter nederst på listen. Fontbiblioteket åpnes.
  7. Under Samlinger -fanen velger du samlingen du vil utforske.
  8. Velg en font. Skriften blir lastet ned til skriftlisten din, og teksten på redigeringsduken oppdateres.
  9. Velg haken øverst til høyre for å lagre endringene.

Relaterte trinn: