Endre det primære FTP -passordet mitt i Linux -hosting

Du trenger FTP -brukernavnet og passordet ditt for å laste opp filer til Linux -hostingkontoen din med en FTP -app. Dette brukernavnet og passordet er det samme som cPanel -pålogging og -passord.

Når vi konfigurerte Linux -hostingkontoen din (også kjent som "provisioning"), genererte vi et cPanel -påloggingsnavn og -passord for å konfigurere cPanel for kontoen din. Du kan ikke endre påloggingsnavnet for cPanel, og vi viser deg ikke passordet av sikkerhetsmessige årsaker. Følg disse trinnene for å endre cPanel -passordet ditt til noe du vet.

Merk: Disse trinnene vil endre passordet for den "primære" FTP -brukeren - det er deg som kontoeier. Hvis du la til en annen FTP -bruker, som din nettdesigner/utvikler, følger du trinnene iRediger FTP -brukere i Linux -hostingkontoen min for å endre legitimasjonen.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    klikk på Administrer
  3. I kontoens Instrumentbord , under Innstillinger , ved siden av Passordet ditt velger du Endre .
    velg endre
  4. Angi et nytt passord , bekreft det og velg Endre passord .

Relaterte trinn

Neste trinn

• For å logge direkte på cPanel går du til https: // myDomainName /cpanel , der "myDomainName" er domenet ditt med .tld, som coolexample.com. Du trenger cPanel -påloggingen og det nye passordet.
  • Du kan bruke en FTP -app (som FileZilla) for å koble til hostingkontoen din med dette brukernavnet og passordet.