Slett nettstedsmedlemmer

Bruk medlemsdelen til Websites + Marketing for å slette medlemmer, noe som forhindrer dem i å se nettstedets private sider.

1. Logg på GoDaddy-kontoen og åpne produktet ditt. (Trenger du hjelp med å logge på?)
  2. Velg Tilkoblinger -fanen og deretter Medlemmer .
    velg Medlemmer
  3. På et skrivebord velger du navn i listen, klikker på knappen med tre prikker og velger Slett .
    velg-slett

Merk: For å nå listen på en mobilenhet velger du knappen med tre prikker og trykker på Velg kontakter . Velg deretter navn i listen og trykk på Slett .
    velg-slett

4. Når Bekreft -vinduet vises, velger du Slett kontakter . De valgte kontaktene fjernes fra listen.