Endre bunnteksten til Websites + Marketing -nettstedet mitt

Bunntekst kan hjelpe deg med å veilede besøkende ved å legge til informasjon og navigeringsalternativer nederst på nettstedet ditt. Siden bunntekst vises på alle nettstedssidene dine, er det et bra sted å legge til viktig innhold, som koblinger til sosiale medier, tjenestevilkår eller kontaktinformasjon.

Merk: Du kan ikke legge til et bilde i bunnteksten.
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger område for å åpne redigeringsprogrammet for nettsted.
  4. I nettredigeringsprogrammet ditt velger du hvor som helst i Bunnteksten nederst på nettstedet for å åpne panelet og gjøre endringene. Noen av funksjonene du kan tilpasse inkluderer:
    • Oppsett : Velg hvilket format du vil bruke. Noen oppsett er større for å inkludere adressen og telefonnummeret ditt, og noen er mer kompakte.
    • Aksent : Velg temafarge, svart eller hvitt.
    • Tekst : Tilpass informasjon om opphavsrett og bunntekst. Opphavsrettslig tekst kan kobles til en annen side, en annen URL, et telefonnummer eller en e -post.
      Merk: Alle betalte Websites + Marketing -abonnementer kan fjerne Powered by GoDaddy -vannmerket fra bunnteksten. ( Sammenlign pakker og priser )
    • Sosiale kontoer : Legg til koblinger til dine sosiale medier -kontoer.
    • Nettstedsnavigering : Vis sidene dine. Hvis du vil at en side skal vises i bunntekstnavigering, endrer du sideinnstillingene.
  5. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvis for å se resultatene. Når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiserer du nettstedet ditt.