Endre utformingen av en side eller et innlegg i WordPress med CSS

Det er tider når egenskapene til et tema ikke oppfyller designbehovene til nettstedet ditt. Du kan for eksempel ønske å bruke en farge som ikke tilbys som standard, eller flytte et element på siden litt til venstre eller til høyre. Du kan bruke CSS i WordPress -instrumentbordet for å gjøre slike endringer.

Merk: Disse CSS -endringene gjelder bare for ditt nåværende aktive tema og vil fortsette å fungere etter temaoppdateringer uten behov for et underordnet tema . Hvis du bytter til det aktive temaet, må du bruke CSS -endringene dine på nytt.
  1. Logg på WordPress.
  2. På menyen til venstre velger du Utseende og deretter Tilpass .
    Merk: Hvis du ser Editor i stedet for Tilpass etter at du har valgt Utseende , sjekk ut denne artikkelen for å lære hvordan du legger til tilpasset CSS i den nye Site Editor.
  3. I menyen til venstre velger du Ytterligere CSS .
  4. I feltet nedenfor skriver du inn CSS -koden du ønsker å bruke.
  5. Velg Publiser.

Nettstedet ditt skal nå vise designendringene du gjorde med CSS.

Merk: Hvis du ikke ser endringene når du laster nettleseren på nytt:
  • Hvis nettstedet ditt kjører på Managed WordPress, tøm den innebygde hurtigbufferen denne plattformen bruker .
  • Hvis nettstedet ditt ikke er på Administrert WordPress, og du bruker en tredjeparts hurtigbuffer-plugin-modul, tøm plugin-hurtigbufferen. For hjelp med hvordan du gjør dette, sjekk dokumentasjonen for den aktuelle plugin -modulen.
Etter det, gå til nettstedet ditt i en privat surfemodus i Chrome , Firefox eller Edge .