Endre standard/indeksfilen i Windows -hostingkontoen min

Windows Hosting -kontoens standardfil vises når besøkende besøker nettstedet ditt. For de fleste er det "hjemmesiden" for nettstedet deres. Det faktiske filnavnet for hjemmesiden ligner på "index.htm" eller "default.htm", avhengig av hvordan du opprettet nettstedet.

Hvis hjemmesiden din ikke vises når du blar til domenenavnet ditt, må du sørge for at Plesk vet hvilken fil du skal se etter først . Slik kommer du deg inn på Plesk og konfigurerer det.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Nedenfor Webvert , ved siden av Windows -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
  3. Velg Plesk -administrator .
  4. Velg Virtuelle kataloger .
  5. Velg Katalogegenskaper .
  6. I Dokumenter -delen viser listen nedenfor Standard dokumenter -søkerekkefølge standard-/indeksfilnavnene som Plesk ser etter, i den rekkefølgen Plesk ser etter dem. Så hvis nettstedets "hjemmeside" heter Default.aspx , vil du ha den filen øverst på listen.
    plesk standard bestillingsliste for søkeord
  7. I listen Søkeordre for standarddokumenter endrer du rekkefølgen på filnavnene som vises eller skriver inn det nye filnavnet du vil bruke. For eksempel hvis nettstedets hjemmeside heter Default.htm , velger du Default.htm i listen og velger deretter Opp flere ganger til Default.htm er øverst på listen.
  8. Klikk på OK nederst på siden.