Endre WordPress-passordet mitt i instrumentbordet

Du kan oppdatere WordPress-instrumentbordet fra instrumentbordet. Du må vite det gjeldende passordet ditt for å bruke disse trinnene.

Merk: Hvis du ikke husker det gjeldende passordet ditt, kan du endre det med en tilbakestille passord-kobling.

1. Logg på WordPress.
  2. Fra menyen til venstre velger du Brukere, og deretter Alle brukere.
  3. Under Brukernavn finner og velger du brukernavnet ditt.
  4. Profil-siden ruller du ned til du finner Kontoadministrasjon-avsnittet.
  5. Velg Konfigurer nytt passord.
  6. Angi det nye passordet ditt, eller noter ned det automatisk genererte passordet.

Merk: Husk på at nettstedssikkerheten din kun er så god som styrken på passordet ditt. Finn ut mer om hvordan du oppretter og sikrer sterke passord i vår Slik gjør du det-videoserie Website Security Tips and Tricks.

7. Velg Oppdater profil nederst på siden.

Bruk det nye passordet ditt neste gang du logger på WordPress.