Angi budsjettet for Domain Broker Service

Trinn 1 i Domenemegler -tjenesten: en kjøpers veikart -serie.

Start ditt Domain Broker Service -eventyr ved å gi oss noen detaljer om virksomheten din.

1. Logg på GoDaddy Domenekontrollsenter. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt.)
  2. Velg Kjøp og selg fra toppmenyen, og velg deretter Domenemegler -tjeneste .
  3. Angi budsjettet i det angitte feltet. Dette er beløpet du ønsker å investere på domenet, og du kan endre det senere hvis du trenger det.
  4. Velg et alternativ for hvordan du skal bruke domenenavnet ditt.
  5. Velg det beste tidspunktet for megleragenten din å ringe deg.
  6. Når du er fornøyd med valgene dine, velger du Lagre .