Sjekk båndbredden og diskplassen som brukes av Windows Hosting -kontoen min

Windows -hostingkontoen din bruker båndbredde når den sender eller mottar data via nettet. Slik sjekker du hvor mye båndbredde kontoen din har brukt, samt tilgjengelig diskplass.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Velg Netthotell , og velg Administrer ved siden av Windows -hostingkontoen du vil vise.
  3. I kontoens instrumentbord velger du Plesk -administrator .

Trafikkmengden viser båndbredden som hele kontoen din har brukt i delen Ressursbruk på høyre side av siden (eller nederst på siden hvis du bruker en mobil enhet).
    ressursbruk i plesk

For å få mer informasjon om trafikk og tilgjengelig diskplass, velger du Vis mer statistikk .