Sjekk kontoens ressursbruk

For å se mengden av hver ressurs Linux -hosting bruker (som diskbruk eller båndbredde), se i Statistikk -delen av cPanel -hjemmesiden.

Merk: For definisjoner av disse ressursene, seHvordan påvirker hver av cPanels ressurser nettstedet mitt?

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Klikk på Administrer under Webhotell , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil se.
    klikk på Administrer
  3. På kontoens Instrumentbord klikker du på cPanel-administrator.
  4. På cPanel -startsiden vises kontoens nåværende ressursbruk i Statistikk -delen.
  5. (Valgfritt) Hvis du vil se om du har nådd grensen for kontoens CPU- eller inngangsprosesser/samtidige tilkoblinger, klikker du på Beregninger og velger deretter CPU og samtidig tilkobling .

Merk: «Nettstedet ditt har vært begrenset det siste døgnet» betyr at nettstedet ditt har brukt alle ressursene det siste 24 timene. Du bør vurdere å oppgradere kontoens ressurser.