Checking and managing my MX records

Det er en rekke faktorer som påvirker sending og mottak av e-post. MX-oppføringer er blant dem. Du må ha riktige MX-oppføringer for å få e-posten din.

Du kan bekrefte at du har riktige innstillinger for MX-oppføringer i Workspace-kontrollsenteret. Hvis de nåværende innstillingene dine er feil, gir vi deg de riktige innstillingene for din POP- eller IMAP-e-postkonto.

For more information on adding or editing MX Records, see Administrer DNS. If you're seeing an alert about MX errors, please see Error: Pending Setup: MX Error

Slik sjekker du MX-oppføringene dine

1. Logg på GoDaddy-kontoen din.
  2. Klikk på Arbeids-e-post.
  3. Next to the account you want to change, click Manage.
  4. Fra Verktøy -menyen klikker du på Server-innstillinger. MX-oppføringene dine vises.

MERK: Det kan ta opptil 48 timer å overføre eventuelle endringer av MX-oppføringer på domenet.