Komprimer filer i Linux -hostingkontoen min

Du kan komprimere flere filer sammen for å opprette en enkelt fil i Linux -hostingkontoen din. Dette er også kjent som "zipping" eller "arkivering" av filer.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Under Administrasjon av web -hosting , ved siden av Linux -hostingkontoen du vil bruke, velger du Administrer .
    klikk på Administrer
  3. Velg Filbehandling øverst til venstre på kontoens instrumentbord .
    velg filbehandler
  4. I cPanel Filbehandling velger du filene du vil komprimere, og deretter Komprimer .
  5. Fyll ut feltene og velg Komprimer filer .