Installer Microsoft SQL Server Express

Microsoft SQL Server er ikke installert som standard på Windows-serveren. De fleste brukerne velger å installere og bruke gratisversjonen, Microsoft SQL Server Express.

Merk: SQL Server-databaser er ikke bakoverkompatible. For eksempel, hvis du har en sikkerhetskopi av en database som ble opprettet i SQL Server 2019, kan du ikke importere den til en eldre versjon. I tillegg anbefaler vi ikke å installere flere versjoner eller flere forekomster av SQL Server.
  1. Koble til Windows-serveren din via Tilkobling til eksternt skrivebord.
  2. Last ned ønsket versjon av SQL Server Express.
  3. Kjør installeringsfilen når den er lastet ned.
  4. Følg trinnene i installeringsfilen. Hvis du er usikker på hva du skal velge, kan du be serveradministratoren om hjelp.