Hva skjer etter at en auksjon er avsluttet?

Domener må overføres til kjøperens konto etter at et domenesalg er fullført gjennom GoDaddy Auctions®. Metoden for å flytte domenenavnet og hvem som starter flyttingen avhenger av hvordan domenet ble kjøpt, og om selger- og kjøperkontoer er registrert hos GoDaddy.

Nå som du har vunnet domenet ditt, er det på tide å kjøpe det og flytte det til kontoen din.

Kjøpe domenet ditt

Du må foreta en betaling før du får domenet flyttet til kontoen din.

1. Gå til GoDaddy Auksjoner & reg; siden og logg på kontoen din . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Budliste , deretter Vunnet .
  3. Velg Betal for dette domenet , og fortsett gjennom betalingsprosessen.

Bud

Etter at du har betalt for domenet ditt, varierer den estimerte leveringsdatoen avhengig av auksjonstypen.

• 7-dagers auksjonsoppføringer : Leveres vanligvis innen 10 dager etter at betalingen er fullført.
  • Auksjoner som er utløpt og avsluttet :
    1. Gå til GoDaddy Auksjoner & reg; siden og logg på kontoen din . (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
    2. Velg Budliste , dem vunnet .
    3. Under Status vil domenets estimerte leveringsdato vises.

For noen transaksjoner over $ 4,999 bruker vi Escrow for å fullføre salget. Selger og kjøper vil motta instruksjoner om denne prosessen og kan alltid ta kontakt med våre Escrow -partnere for ytterligere hjelp.

Tilbud

Domener kjøpt via Tilbud/Mottilbud eller Kjøp nå skal leveres innen 10 dager etter at betalingen er levert.

Hvis du har solgt domenet ditt, må du gjøre et par ting før du får midler til salget ditt. Vi sender en e -post etter salget med instruksjoner om neste trinn. Ikke glem å konfigurere betalingsmottakerkontoen din for auksjoner slik at den blir betalt når transaksjonen er fullført.

• Domenet hadde en minstepris som ble oppfylt eller hadde en vinnende budgiver : Følg instruksjonene sendt via e -post for å overføre eierskapet av domenet til kjøperen.
  • Domenet hadde en minstepris som ikke ble oppfylt, eller det var ingen bud : Du kan oppføre domenet på nytt eller prøve alternativet Liste for salg .

Flytter domenet

Basert på instruksjonene du mottok via e -post, må du enten overføre domenet fra din nåværende registrator eller overføre domenet fra kontoen din til kjøperens konto hvis domenet er registrert hos GoDaddy. Du må oppdatere IPS -koden på .UK -domenet ditt til GoDaddy før du begynner å overføre domenet til kjøperen.

• Domener som er registrert et annet sted : Selger starter overføringen ved å logge på Auksjonskonto > Salgsliste > Solgt > Begynn overføringen , og følg deretter den vanlige overføringsprosessen . Du må oppdatere IPS -koden på .UK -domenet ditt til GoDaddy før du begynner å overføre domenet til kjøperen.
  • Domener registrert hos GoDaddy : Domener med aktivert domenebeskyttelse, må du nedgradere til ingen beskyttelse før du overfører til en annen konto. Når det er fullført, bør domenet flyttes til kjøperen automatisk.

Hvis det er noen problemer knyttet til overføringsprosessen, kan du sende en e -post til auctions@godaddy.com eller ta kontakt med våre GoDaddy -veiledninger .

Relatert trinn

• Konfigurer kontomottaker for min Auksjoner
  • Mer informasjon

• Forstå betalingstransaksjoner fra GoDaddy Auctions®
  • Selg domenet mitt med GoDaddys liste for salg
  • Konfigurer min totrinnsverifisering for best sikkerhet på domenene og kontoen din.