Planlegg den sosiale kampanjen min med Marketing Planner

Overvinn dine kreative mentale blokkeringer med Marketing Planners liste over kommende høytider, populære emner og foreslåtte meldinger som hjelper deg med å inspirere innholdet ditt i sosiale medier. Forvis etterlamning med ferdige maler for å hjelpe deg med å opprette, legge ut og planlegge relevant innhold for markedsføringsstrategien din.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Utvid Markedsføring øverst på instrumentbordet, og velg deretter Sosiale innlegg .
  1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Nettmarkedsføring og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. Velg Markedsføringsplanlegger .
  1. Bla gjennom de kommende datoene for interesse. Nesten hver dag har noen emner som rammer markedsføringsmeldingen.
    Eksempel på Marketing Planners liste over interessedatoer.
    Vil du velge å hedre National Cheese Pizza Day? Eller passer forståelsen av bokormer bedre til varemerket ditt? Kanskje din ideelle kunde gjerne vil høre om dine favorittbrygger tidlig i september. Valget er ditt!
  2. Velg Detaljer til høyre for hver dato for å vise en kort beskrivelse og relaterte hashtags som kan kopieres og brukes i innlegget ditt.
  3. Velg Opprett sosial innlegg øverst til høyre på Markedsføringsplanlegger-siden.
  4. Skriv inn bildeteksten til innlegget ditt om emnet du ønsker. Hvis du ønsker det, kan du legge til en grafisk mal, bilde, produkt, nettstedskobling eller video til innlegget ditt.
    Merk: Trenger du visuell inspirasjon? Bla gjennom galleriet vårt med fullt tilpassbare maler for å starte kreativiteten din.
  5. Velg Forhåndsvis innlegget.
  6. Velg de ønskede veksleknappene for å distribuere innlegget ditt til Facebook, Instagram og Google. Velg Koble til konto for å publisere , og følg deretter konfigureringstrinnene hvis du ennå ikke har koblet til en ønsket sosial konto.
  7. (Valgfritt) Bla til Forhåndsvisning & Tilpass og velgblyantikonet for å tilpasse innlegget ditt for en ønsket sosial konto.
  8. Velg Publiser nå , og velg deretter Publiser . Eller velg Tidsplan for senere , velg deretter ønsket dato og tidspunkt, og velg deretter Tidsplan .
    Merk: Hvis du velger Tidsplan for senere tid, må det planlagte innlegget være minst 15 minutter i fremtiden, og det kan være maks 4 uker i forveien.
  9. Se de planlagte innleggene dine, samt plattformene de har til hensikt, på sidestolpen under kalenderen. Dagene med innlegg er planlagt vil bli uthevet i kalenderen. Denne oversikten er nyttig når du planlegger utlegningsstrategien din for måneden.
    Markedsføringsplanleggers kalendervisning og kommende planlagte innlegg.