GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Opprett en vanlig e -postkampanje

Du kan opprette en vanlig tekst -kampanje uten HTML -stil.

• Hvis du ikke allerede har gjort det, logger du på GoDaddy Email Marketing -kontoen din. ( Trenger du hjelp med å logge på? )
  • Klikk på pil ned på Kampanjer -siden til høyre for Skriv -knappen, og klikk deretter på Bare tekst .
    Merk av i boksen

Dette åpner redigeringsprogrammet for ren tekst, slik at du kan opprette en ny kampanje uten HTML.

Merk: Siden det ikke er noen HTML i e -posten din, kan du ikke inkludere bilder , styling eller klikkbare koblinger i e -posten. I tillegg vil du ikke få statistikkrapportering om utsendelsen din.