Opprett en domeneprofil

Opprett en domeneprofil med dine foretrukne innstillinger, og tilordne disse innstillingene til flere domener samtidig. Dette sparer deg tid og gjør det enklere å administrere domeneinnstillingene dine.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Profiler -ikonet over domenelisten din, og velg deretter Ny profil .
    velg rediger profil
  3. Skriv inn et profilnavn og valgfri beskrivelse.
  4. Tilpass innstillingene for domenene dine. Hvis du velger Ikke spesifisert , vil domener som bruker denne profilen ikke endre disse innstillingene og beholde gjeldende innstillinger.
    • Domeneinnstillinger : Velg innstillingene for automatisk fornyelse og domenelås.
    • Kontaktinformasjon : Angi kontaktinformasjonen som skal brukes på domener som bruker denne profilen.
    • Navneservere : Velg om du vil bruke GoDaddy-navneservere eller angi egendefinerte tredjeparts navneservere.
    • Videresending : Konfigurer videresending av domener for å omdirigere besøkende til et annet nettsted.
  5. Velg Lagre for å opprette den nye domeneprofilen din.