Opprett en virtuell katalog på Windows -hostingkontoen min

Du kan opprette virtuelle kataloger på hostingkontoen din, som fungerer som aliaser til kataloger som finnes et annet sted. I URL -adressen coolexample.com/virtual_directory kan /virtual_directory for eksempel fungere som et alias for /temp/img/upload .

1. Logg på kontoadministratoren din.
  2. Klikk på Netthotell.
  3. Ved siden av hostingkontoen du vil bruke, klikker du på Administrer.
  4. Klikk Plesk Admin .
  5. Nederst i delen av hosting du ønsker å bruke, klikker du på Vis mer .
  6. Klikk på Virtuelle kataloger .
  7. Klikk på Opprett virtuell katalog .
  8. Fyll ut feltene på skjermen, og klikk deretter på OK .