Legg til e -signaturen min i nettpost

E -postsignaturer kan vise navnet ditt, jobbtittel, telefonnummer, nettsted eller hvilken som helst annen informasjon du ønsker å inkludere (for eksempel bilder og koblinger til sosiale medier). Du kan angi at Workspace Email automatisk skal legge til en signatur for hver melding du skriver. Eller du kan legge til signaturen manuelt i spesifikke meldinger.

1. Logg på Nettpost. Bruk e-postadressen og passordet for Workspace Email (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Under E -post -fanen velger du Innstillinger , deretter Personlige innstillinger . Velg deretter Signatur .
  3. Velg Sett inn signatur automatisk i skriv -vinduet for å automatisk inkludere signaturen din i utgående meldinger.
  4. Skriv inn signaturteksten din i Signatur -feltet.
  5. Slik setter du inn et bilde:
    • VelgTekstikon Sett inn bilde .
    • Velg Velg fil og finn bildet på datamaskinen din (maksimal bildestørrelse på 1 MB).
    • Velg Sett inn .
  6. Slik setter du inn en kobling til sosiale medier:
    • Velg det tilsvarende ikonet for profilen for sosiale medier du vil legge til.
    • Angi forespurt informasjon:
      • Twitter® : Angi brukernavnet ditt.
      • Facebook® : Angi hele URL -adressen til Facebook -siden.
    • Velg koblingstypen som skal vises i signaturen din:
      • Kun tekst : Viser en teksthyperkobling til profilen for sosiale medier.
      • Kun bilde : Viser en ikonhyperkobling til profilen for sosiale medier.
      • Bilde og tekst : Viser et ikon og en teksthyperkobling til profilen din på sosiale medier.
    • Skriv inn teksten du vil skal vises før hyperkoblingen.
    • Hvis du tidligere har valgt koblingstyper Kun tekst eller Bilde og Tekst , kan du endre standardteksten i Koblingstekst -feltet.
    • Velg Sett inn .
  7. Velg OK .

Relatert trinn

• For å opprette en signatur i Oppdatert visning , velger du Innstillinger , deretter Flere innstillinger , og sørger for at du er på Generelt -fanen. Under E -postsignatur velger du Inkluder signatur i svarene .