Legg til en e -postsignatur i Outlook på nett

Legg til en e -postsignatur som vises når du sender meldinger med Outlook på nett. Konfigurer signaturen din slik at den automatisk legges til i nye meldinger eller svar og videresending. Når du tar med informasjon som telefonnumre og nettsted i signaturen din, vil mottakerne vite mer om hvem som kontakter dem.

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Velg Outlook på venstre side.
  3. Velg øverst til høyreInnstillinger tannhjulknapp Innstillinger .
  4. Velg E -post , deretter Skriv og svar .
    Venstre panel som viser Mail og Skriv og svar
  5. Under E -postsignatur angir du et signaturnavn og angir deretter signaturen du vil bruke:
    • Kopier og lim inn en signatur generert gjennom e & Office -instrumentbord .
    • Skriv inn signaturen din. Du kan inkludere navn, e -postadresse, logo og koblinger til sosiale medier.
    ALTEXT
  6. (Valgfritt) Velg + Ny signatur for å opprette en ny signatur. Etter at den er opprettet, vises den i en liste over lagrede signaturer.
  7. Under Velg standard signaturer velger du standard (e) standard signatur (er) for Nye meldinger og svar/videresendinger .
  8. ALTEXT
  9. Velg Lagre.

Merk: Disse trinnene oppretter en signatur som kun er tilgjengelig når du bruker Outlook på nettet. Hvis du bruker andre e -postklienter, må du også opprette signaturer for dem.