Eksporter eller sikkerhetskopier kontakter, kalender, e-post og oppgaver

Opprett en sikkerhetskopifil i Outlook for å lagre og eksportere e-postmeldinger, kontakter, kalenderinformasjon og oppgaver. Deretter importerer du sikkerhetskopieringene til en ny e-postplan, e-posttjeneste eller en ny versjon av Outlook. Eksporten vil ikke inneholde metadata som mappeegenskaper (visninger, tillatelser og innstillinger for automatisk arkivering), meldingsregler og lister over blokkerte avsendere. Microsoft støtter ikke lenger versjoner av Outlook som er eldre enn 2016.

Påkrevd: For å sørge for at hele innboksen din blir eksportert, bruker du Hurtigbufret Exchange-modus og konfigurerer den til å lagre all e-posten din.
Merk: Vi støtter ikke manuell sikkerhetskopiering eller importering av Outlook-datafiler (.pst, .ost og .olm).

Velg din versjon av Outlook for å se trinnene for den versjonen. Ikke sikker på hvilken versjon du har? Finn din versjon i Outlook.

Outlook for Windows

Merk: Disse instruksjonene er kun en referanse. Vår GoDaddy-guide kan ikke hjelpe deg med å importere data.
  1. Åpne Outlook.
  2. Velg Fil oppe i det venstre hjørnet.
  3. Velg Åpne og eksporter og Import/eksport.
  4. Velg Eksporter til en fil og Neste.
  5. Velg Outlook-datafil (.pst) og Neste.
  6. Hvis du vil eksportere hele innboksen, velger du navnet på e-postkontoen og fortsetter til det neste trinnet. Eller, hvis du bare vil eksportere kalenderen, kontaktene eller oppgavene, velger du mappen du ønsker å eksportere. Du kan eksportere en type om gangen, så du må gjenta disse trinnene hvis du vil eksportere kontakter, kalendere og oppgaver individuelt.
  7. Sørg for at Inkluder undermapper-avmerkingsboksen er valgt, og deretter velger du Neste.
  8. Velg Bla gjennom for å velge hvor du vil lagre Outlook-datafilen (.pst). Angi et filnavn, og velg OK.
  9. Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst), angir du hva som skal skje når du eksporterer elementer som allerede finnes i filen, under Alternativer.
  10. Velg Fullfør.
  11. Eksporten starter umiddelbart med mindre et av følgende skjer:
    • Hvis du oppretter en Outlook-datafil (.pst), kan et valgfritt passord bidra til å beskytte filen. Når dialogboksen Opprett Outlook-datafil vises, angir du passordet i Passord og Bekreft passord, og velger deretter OK. I dialogboksen Passord for Outlook-datafilen angir du passordet og velger deretter OK.
    • Hvis du eksporterer til en eksisterende Outlook-datafil (.pst) som er passordbeskyttet, angir du passordet i Passord for Outlook-datafil-dialogboksen og velger OK.

Tilbake til toppen

Outlook for Mac

Merk: Disse instruksjonene er kun en referanse. Vår GoDaddy-guide kan ikke hjelpe deg med å importere data.
  1. Åpne Outlook.
  2. Hvis du bruker den nye versjonen av Outlook, går du tilbake til forrige versjon. Velg Outlook og Nye Outlook. Du må kanskje bekrefte at du vil tilbakestille.
    Nye Outlook-meny
  3. Velg Fil og Eksport. Vinduet Eksporter til arkivfil (.olm) åpnes.
    • Hvis du ikke ser Eksporter, kan du se etter det i menyen Verktøy.
  4. Velg det du ønsker å eksportere. Som standard er alle elementene valgt for elementer av denne typen.
  5. Velg Fortsett. Mac-søkeren åpnes.
  6. Velg hvor på datamaskinen du vil lagre filen, og gi den et navn. Velg deretter Lagre. Elementene dine blir eksportert.
  7. Velg Fullfør.

Du kan også eksportere enkeltelementer som individuelle filer, enten for å bruke som sikkerhetskopi eller for bruk i andre programmer.

1. Hvis du bruker den nye versjonen av Outlook, går du tilbake til forrige versjon. Velg Outlook og Nye Outlook. Du må kanskje bekrefte at du vil tilbakestille.
  2. I elementlisten velger du elementet du vil eksportere.
    • For å velge flere elementer holder du nede Command mens du velger elementene.
      ElementFiltype
      E-postmeldinger.eml
      Kontakter.vcf (vCard)
      Kalenderhendelser og oppgaver.ics
      Merknader.html
  3. Dra valget til skrivebordet eller en mappe i søkeren.

Tilbake til toppen

Outlook på Internett (kun kontakter)

1. Logg på Outlook på Internett. Bruk e-postadressen og passordet for Microsoft 365 (brukernavnet og passordet for GoDaddy fungerer ikke her).
  2. Helt til venstre på siden velger du Personer Personer.
  3. Velg Administrer kontakter og Eksporter kontakter.
  4. Velg om du vil eksportere alle kontakter eller bare kontakter fra en spesifikk mappe, og deretter velger du Eksporter.

Kontaktene dine vil lagres som en .csv-fil, som du kan importere til andre e-postapper (som Gmail) eller andre versjoner av Outlook.

Tilbake til toppen