|  Hjem
Hjelp

VPS og Dedikerte servere (Mine servere) Hjelp

Create custom firewall rules

GoDaddy experts can add or remove rules to your software firewall iptables. These rules can do things like, block IP addresses, block ping requests, close ports, or mitigate SYN attacks.

Note: To learn more about this service call (480) 463-8824.

GoDaddy Expert Services

To learn more about the services GoDaddy offers, see Expert Services Menu.


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.