Legg til rullegardinmeny for nettstedet mitt

Rullegardinmenyer i navigasjonsfeltet til nettstedet ditt er en flott måte å gruppere sider på og hjelpe besøkende med å oppdage dem-uten å måtte klikke seg til hver av dem. Det bidrar også til å holde navigasjonsfeltet mer kompakt.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt for å åpne nettstedet ditt.
  3. Velg Rediger nettsted eller Rediger nettsted for å åpne nettstedbyggeren din.
  4. Legg til en rullegardinmeny (som å legge til en ny side).
    • Velg en i en nettleserLegg til en ny seksjon + ikon Legg til side i Nettstedsnavigering -menyen som om du skulle legge til en ny side. Velg deretter Rullegardinmeny .
      Skjermbilde av Navigasjonsfeltet for nettsted
    • Velg Sider og deretter Legg til i mobilappen. Velg deretter Rullegardinmeny .
  5. Skriv din Menu Title (obligatorisk felt). Hold navigasjonsfeltet enkelt med korte, tydelige navn.
  6. Velg for å legge til en side eller kobling under menyen din. Hvis du ikke ønsker å velge noen eksisterende sider nå, kan du legge til en side eller koble til og omorganisere sider når som helst .

Merk: Hvis du vil legge til elementer i en tom rullegardinmeny når du omorganiserer sider, endrer du den tomme rullegardinmenyens sideinnstillinger og velger Menyinnstillinger .

7. Når du er ferdig, velger du Opprett meny .
  8. Endringene lagres automatisk. Bruk Forhåndsvisning for å se resultatene og når du er klar til å gjøre endringene offentlige, publiser nettstedet ditt .