Legg til e -postabonnenter til listen min fra nettstedet mitt

Her er tre flotte måter å la folk bli med på listen over markedsføring per e -post i Websites + Marketing. Velg en metode eller alle tre.

Hver av disse seksjonene gir deg en oversikt over denne strategien, og gir koblinger til mer detaljert informasjon.

• Abonnementseksjon
  • Kontakt oss -seksjonen
  • Meldinger -knapp

Husk å publisere nettstedet ditt når du er ferdig, slik at endringene er synlige for de besøkende på nettstedet.

Abonnementseksjon

Når du er i redigeringsprogrammet for nettstedet ditt, legger du til en seksjon og velger Abonnement -delen.

Etter at du har valgt oppsettet og lagt til delen, kan du tilpasse ordene og knappeteksten og tilpasse takkemeldingen kundene ser etter at de abonnerer på listen din.

Skjermbilde av hvordan en abonnementsdel ser ut

Kontakt oss -seksjonen

Når du er i nettredigeringsprogrammet, legger du til en seksjon og velger Kontakt oss -delen. (Eller tilpass en Kontakt oss -del som allerede finnes på nettstedet ditt.)

I kontaktsinnstillingene velger du Kontaktskjema. En av innstillingene i kontaktskjemaet er en Vis e-post-tilvalg- veksel.

Når e-posttilvalg er slått på, ser du en avmerkingsboks som er lagt til i Kontakt oss-delen på nettstedet ditt. Tilpass e-postmeldingen hvis du ønsker det, og velg deretter legg til en seksjon .

Skjermbilde av en del av en Kontakt oss -del med e -postregistreringsboksen skissert med rødt

Meldinger -knapp

Legg til nettstedsmeldinger som en flott måte for tilbakemeldinger fra kunder på. Hvis aktivert, vises Meldinger -knappen nederst til høyre på nettstedet ditt. Det lar folk legge igjen en melding som blir sendt til e -posten du utpeker.

Når du har åpnet nettstedet ditt, åpner du redigeringsprogrammet for nettstedet. I nettredigeringsprogrammet ditt velger du Meldinger nederst i høyre panel.

Velg Meldingsinnstillinger og så aktiverer du Vis e- postmelding. Nå kan folk abonnere på listen din når de sender deg en melding.

Skjermbilde av en meldingsknappboks med e -postregistreringsboksen skissert med rødt