Opprett min Microsoft 365-e-postadresse

Trinn 1 i serien Konfigurer Microsoft 365-kontoen.

Vi konfigurerer og får i gang e-posten din på bare noen få trinn. Først skal vi opprette e-postadressen din fra instrumentbordet for e-post og Office.

1. Logg på instrumentbordet for e-post og Office (bruk brukernavnet og passordet for GoDaddy).
  2. Hvis du allerede har en Microsoft 365-e-postadresse fra GoDaddy, velger du Legg til bruker. Hvis dette er den første Microsoft 365-e-postadressen din, går du videre til neste trinn.
    velg legg til bruker
  3. Velg domenet du vil bruke for e-postadressen, og velg så Fortsett.
    velg domene
  4. Angi et brukernavn for e-postadressen din.

Eksempel: Bruk for eksempel navnet ditt, som jane@coolexample.com eller jpointsman@coolexample.com. Unngå å bruke tall eller spesialtegn, da de er vanskeligere å huske.

angi et brukernavn for e-postadressen din
  5. Skriv inn Fornavn og Etternavn.
    skriv inn fornavn og etternavn
  6. I menyen Koble til domener, velg Ikke del. Hvis dette er den første e-postadressen din med dette domenenavnet, får du ikke opp dette alternativet.

Merk: Ved å koble til domener kan brukere dele kontakter og filer, som hvis domenene er en del av én virksomhet.

7. Velg Ja for å tilordne denne kontoen administratortillatelser. Hvis du allerede har en e-postkonto, må du velge hvorvidt den nye e-postkontoen er til deg selv eller noen andre.
    velg ja eller nei for å gi administratortillatelser
  8. Velg et alternativ for passordet:
    • Hvis kontoen er for en annen bruker: Velg Bruk et midlertidig passord, slik at brukeren kan endre det senere.
    • Hvis kontoen er for deg selv: Angi et passord under Opprett et passord. Det skal ikke være det samme som passordet for GoDaddy-kontoen din. Hvis du allerede har en e-postkonto, må du velge Opprett mitt eget passord først.
    velg passord
  9. Under Send kontoinformasjon til angir du e-postadressen vi skal sende kontoinformasjonen til.
    angi e-postadressen som kontoinformasjonen skal deles med
  10. Velg Opprett .

Gratulerer, du har opprettet den første e-postkontoen din!

Når Microsoft 365-e-postadressen din er klar, sender vi en bekreftelse til e-postadressen du anga i trinn 9. Ikke bekymre deg om du ikke mottar den med én gang. Det kan ta noen minutter.

Når du har mottatt bekreftelses-e-posten, går du til neste trinn der vi logger på e-posten din. Bare noen få trinn til.