Konfigurer en betalingsmetode uten nett

I tillegg til betalingsalternativer på nettet, må du opprette en frakoblet betalingsmetode for kundene dine til å betale deg personlig eller gjennom en faktura med kontanter, sjekker eller bankoverføring.

Frakoblede betalinger er aktivert som standard for avtaler på nettet, ingen handling er nødvendig. Du må imidlertid aktivere betalinger frakoblet for fysiske produkter i nettbutikken. Frakoblede betalinger fungerer ikke for digitale produkter.

1. Gå til GoDaddy-produktsiden.
  2. Rull ned til Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
  3. På instrumentbordet utvider du Butikk og velger Innstillinger .
  4. Velg Betalinger .
  5. Velg Aktiver i delen Godta frakoblede betalinger .
  6. Legg til tekst i Betaling -tittelen som vises til kunden og Flere instruksjoner for kundefeltene for å veilede kundene. Begge feltene viser en nedtelling av tegn.
  7. Når du er ferdig, velger du Lagre .

Når frakoblet betaling er aktivert, velger du Innstillinger for å redigere betalingstittelen eller instruksjonene, eller velg Slå av for å fjerne alternativet for frakoblet betaling uten nett.