Tilpass domeneporteføljekolonnene mine

Opprett en tilpasset visning av domeneporteføljen din ved å endre de synlige kolonnene eller flytte kolonnene til en annen rekkefølge. Egendefinerte visninger hjelper deg med å skanne domeneinformasjon som utløpsdatoer, innstillinger for automatisk fornyelse og beskyttelsesnivåer raskt.

1. Logg på GoDaddy -domeneporteføljen din. (Trenger du hjelp med å logge på? Finn brukernavnet eller passordet ditt .)
  2. Velg Kolonner -ikonet over domenelisten din.
    skjermbilde som viser kolonner -ikonet
  3. Velg hvilke kolonner som vil være synlige ved å velge eller fjerne merkingen i boksene ved siden av kolonnenavnene. Gå tilbake til standardinnstillingene ved å velge Gjenopprett til standard .
  4. Velg Lagre for å bruke endringene.

Domeneporteføljen din vil lastes inn på nytt med de nye kolonnealternativene du valgte.

Merk: Denne funksjonen er kun tilgjengelig på skrivebordsopplevelsen.