Basic- og Pro-forhandler Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Oppdater merkevaren for forhandlerens butikkfront

Etter at du har satt opp butikkfronten din , kan du oppdatere merkevaren din når som helst. Endre farge- og skrifttypepaletten og last opp logoen din.

1. Logg deg på forhandler Control Center (bruk ditt brukernavn og passord GoDaddy).
  2. Gå til Nettbutikk og velg Merkevarebygging .
    tilpasse merkevarebygging
  3. Velg en Fargepalett fra rullegardinmenyen.
  4. Velg en skrifttypepalett fra rullegardinmenyen. Besøkende fra visse markeder vil se en reservetype for å sikre tilgjengeligheten av tegn.
  5. Last opp en skrivebordslogo , mobillogo og/eller et heltebilde til hjemmesiden din. Heltebildet ditt vil utvide vindusstørrelsene, slik at det ikke vises på nettsteder for mobil og nettbrett på grunn av størrelsesbegrensninger.
  6. Bildekrav
    FilformatSVG, PNG, JPEG eller GIF

Merk: Skrivebordslogoer med SVG -filtype kan ikke vises i e -post.

Størrelsesalternativer
    • Logo for skrivebord og mobil - Velg mellom små, mellomstore og store størrelser
    • Heltebilde - maks størrelse er 1000 kB
    Størrelsesforhold
    • Skrivebord - 3: 1
    • Mobil - 1: 1

7. Valgene dine vil forhåndsvises nederst på siden. Velg Lagre for å oppdatere designen til nettbutikken.