Deaktiver bypass -brannmur (WAF)

Hvis noen kjenner din skjulte IP -adresse for hosting , kan de omgå brannmuren for nettapplikasjon (WAF) og prøve å få direkte tilgang til nettstedet ditt. Det er ikke vanlig eller enkelt å gjøre, men for ytterligere sikkerhet anbefaler vi at du kun tillater HTTP -tilgang gjennom WAF -en. Du kan begrense tilgangen til nettstedet ditt ved å legge til en begrensning for .htaccess -filen.

Advarsel: Vent til DNS -endringene har forplantet seg før du følger instruksjonene nedenfor. Dette kan ta opptil 24 timer etter at du har konfigurert WAF .
  1. Gå til GoDaddy sin produktside.
  2. For Nettstedssikkerhet og sikkerhetskopieringer velger du Administrer alle .
  3. For nettstedet du vil konfigurere, velger du Detaljer under Brannmur .
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Sikkerhet og rull ned til Forhindre brannmuromgåelse .
    Forhindre brannmuromgåelse
  6. Velg servertype. For Apache -servere, legger du til koden i .htaccess -filen. For NGINX må du legge til koden i NGINX -konfigurasjonsfilen din.

Mer informasjon

• Hvis du bruker IIS, varierer instruksjonene mellom versjonene - IIS 7 og IIS 8 . Du kan også prøve å bruke web.config -filen for å forhindre omgåelse.
  • Får du en 500 feilkode etter at du har lagt til reglene for forbikoblingsforebygging? Fjern linjen som refererer til IPv6 fra bypass -forebyggingskoden og se om feilen er borte. Det kan ta noen minutter før 500 -feilen tømmes etter at den linjen er fjernet.