Boop beep bop… behandler data… behandler data… starter sekvens 42…
Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Deaktiver kommentarer for ett enkelt WordPress -innlegg

I WordPress kan du deaktivere kommentarer for et enkelt innlegg, i stedet for å deaktivere dem for hele nettstedet. Å deaktivere kommentarer kan bidra til å forhindre SPAM for kommentarer.

  1. Logg på WordPress
  2. Klikk på Innlegg
  3. Klikk på Rediger for innlegget du ønsker å endre
  4. Klikk på Skjermalternativer -menyen øverst til høyre
  5. Merk av i boksen ved siden av Diskusjon
  6. Rull ned til den nylig lagt til Diskusjonsdelen
  7. Fjern merkingen i « Tillat kommentar » -boksen
  8. Klikk på Oppdater

Mer informasjon


Var denne artikkelen nyttig?
Takk for din tilbakemelding. For å snakke med en representant fra kundeservice, bruker du telefonnummeret til støtte eller chatte-alternativet ovenfor.
Vi er glade for å kunne hjelpe deg! Er det noe annet vi kan gjøre for deg?
Vi beklager det. Fortell oss hva som var forvirrende eller hvorfor løsningen ikke løste ditt problem.