Del Google-kalenderen min

Hvis du har en offentlig Google-kalender, kan du dele den med besøkende på nettstedet ditt. Alle oppdateringer i Google-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke gjøre endringer i kalenderen fra nettstedet ditt.)

Det finnes to deler som beskriver hvordan du knytter kalenderen til nettstedet ditt. Denne delen forklarer hvordan du kopierer iCal-adressen fra Google-kontoen. Del to forklarer hvordan du

.

1. logger på Google-kontoen din.
  2. Klikk på rutenettknappen øverst til venstre og klikk på Kalender.
    Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger.
  3. Når kalenderdelen er åpen, klikk på tannhjulknappen og velg Innstillinger.
    Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Kalendere, og klikk så på kalenderen du vil bruke.

Merk: Sørg for at kalenderen du velger, inneholder fremtidige hendelser. Hvis ikke, vil GoCentral fortelle deg at den ikke kan finne noen hendelser i kalenderen.

5. Klikk på ICAL i Kalenderadresse-delen. Lim adressen inn i et tekstdokument og spar det. Du får bruk for adressen i Neste trinn nedenfor.
    Klikk på ICAL og kopier adressen

Merk: Sørg for at du kopierer ICAL-koblingen. GoCentral gjenkjenner kun ICAL som en gyldig Google-kalender for importering.

6. Klikk på OK for å lukke adressevinduet.
  7. Klikk på fanen Del denne kalenderen og velg Gjør denne kalenderen offentlig.
    Merk av for Gjør denne kalenderen offentlig
  8. Klikk på Spar.