Del Google-kalenderen min

Hvis du har en offentlig Google-kalender, kan du dele den med besøkende på nettstedet. Alle oppdateringer i Google-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke gjøre endringer i kalenderen fra nettstedet.)

Det er to trinn for å knytte kalenderen til nettstedet ditt. Denne artikkelen forklarer første trinnet, som er hvordan du kopierer iCal-URL-adressen fra Google-kontoen. Artikkelen for det andre trinnet to forklarer hvordan du Vis en kalender på nettstedet mitt.

1. logger på Google-kontoen din.
  2. Klikk på rutenettknappen øverst til venstre, og klikk på Kalender.
    Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger.
  3. Når kalenderdelen er åpen, klikk på tannhjulknappen og velg Innstillinger.
    Klikk på tannhjulet og velg Innstillinger.
  4. I den venstre kolonnen på siden, velg kalenderen du vil dele, klikk på Kalenderinnstillinger og sørg for at Gjør tilgjengelig for allmenn visning er avmerket i delen Tilgangstillatelser.
    merk av for å gjøre tilgjengelig for allmenn visning

Merk: Sørg for at kalenderen du velger, inneholder fremtidige hendelser. Hvis ikke vil Website Builder fortelle deg at den ikke kan finne noen hendelser i kalenderen.

5. Klikk på den valgte kalenderens Integrer kalender-del, og klikk så i feltet Offentlig adresse i iCal-format for å kopiere hele adressen automatisk. Lim adressen inn i et separat tekstdokument og lagre den. Du kommer til å bruke den i Neste trinn etter trinn 6.
    kopier den offentlige adressen i iCal-format

Merk: Sørg for at du kopierer iCal-koblingen. GoCentral gjenkjenner kun iCal som gyldig Google-kalender for importering.

6. Klikk på Innstillinger øverst til venstre for å lukke Googles kalenderinnstillinger, og fortsett så ved hjelp av koblingen Neste trinn nedenfor.