GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vi prøvde så godt vi kunne å oversette denne siden for deg. Den engelske siden er også tilgjengelig.

Dele et registreringsskjema

Mens alternativet om å bygge inn e -postregistreringsskjemaet på nettstedet ditt alltid er der, er det andre måter å dele e -postregistreringsskjemaet ditt på!

Slik deler du et registreringsskjema med en kobling:

1. I Registreringsskjemaer -området klikker du på Del -knappen
  2. Del nettskjema -knapp
  3. Kopier og lim inn koblingen som vises.

Slik deler du et registreringsskjema på sosiale nettsteder:

1. I Registreringsskjema -området klikker du på Rediger .
  2. Rediger -knapp
  3. Velg det sosiale nettstedet fra alternativene som vises under skjemaet.
  4. Klikk på handlingsknappen på det sosiale plattformoverlegget som vises på skjermen. Hvis du for eksempel klikket på Like for Facebook, klikker du på den nye Like -knappen som vises på overlegget.

Relaterte emner:

Kan jeg legge til et registreringsskjema for e -post til kampanjen min?
Tilpasse design av registreringsskjema
Hva er de avanserte alternativene for registreringsskjema?
Kan jeg legge til registreringsskjemaet mitt på Facebook -siden?