GoDaddy Markedsføring per e-post Hjelp

Vel, det ser ut som om de gærne robotene holder på igjen! De har tatt over og oversatt denne siden til ditt lokale språk. Robotene har faktisk kun de beste hensikter. De ønsker å hjelpe! La oss vite hvordan robotene presterer med knappene nederst på denne siden. Gå til engelsk versjon

Dele et registreringsskjema

Mens alternativet om å bygge inn e -postregistreringsskjemaet på nettstedet ditt alltid er der, er det andre måter å dele e -postregistreringsskjemaet ditt på!

Slik deler du et registreringsskjema med en kobling:

1. I Registreringsskjemaer -området klikker du på Del -knappen
  2. Del nettskjema -knapp
  3. Kopier og lim inn koblingen som vises.

Slik deler du et registreringsskjema på sosiale nettsteder:

1. I Registreringsskjema -området klikker du på Rediger .
  2. Rediger -knapp
  3. Velg det sosiale nettstedet fra alternativene som vises under skjemaet.
  4. Klikk på handlingsknappen på det sosiale plattformoverlegget som vises på skjermen. Hvis du for eksempel klikket på Like for Facebook, klikker du på den nye Like -knappen som vises på overlegget.

Relaterte emner:

Kan jeg legge til et registreringsskjema for e -post til kampanjen min?
Tilpasse design av registreringsskjema
Hva er de avanserte alternativene for registreringsskjema?
Kan jeg legge til registreringsskjemaet mitt på Facebook -siden?