Dele Office 365/Outlook-kalenderen

Hvis du har en offentlig Office 365/Outlook-kalender, kan du dele den med besøkende til nettstedet. Alle endringer i Office 365/Outlook-kalenderen gjenspeiles automatisk på nettstedet. (Du kan ikke gjøre endringer i kalenderen fra nettstedet ditt.)

Det finnes to deler som beskriver hvordan du knytter kalenderen til nettstedet ditt. Denne delen beskriver hvordan du kopierer iCAL URL-en fra Office 365/Outlook-kontoen. Den andre delen beskriver hvordan Vis en kalender på nettstedet mitt.

1. Logg på Office 365-kontoen.
  2. Klikk på tannhjulsknappen øverst til venstre, og velg Kalender.
    ALTEXT
  3. Klikk på tannhjulsknappen (innstillinger) og velg Kalender.
    Klikk på tannhjulsknappen og velg Kalender
  4. Under Delte kalendere, velg Kalenderpublisering.
  5. Under Velg en kalender velger du kalenderen du vil skal vises på nettstedet.
    Velg en kalender du vil bruke

Merk: Sørg for at kalenderen du velger, inneholder fremtidige hendelser. Hvis ikke vil GoCentral fortelle deg at den ikke kan finne noen hendelser i kalenderen.

6. Under Velg tillatelser, velg Alle detaljer, og kopier deretter ICS-adressen.

Merk: Sørg for at du bruker ICS-koblingen. GoCentral gjenkjenner kun ICS som gyldig Office 365-kalender for importering. Hvis det ikke vises noen ICS-adresse, klikk på Lagre.

Velg en kalender du vil bruke
  7. Lim adressen inn i et tekstdokument og lagre det. Du vil bruke den i neste trinn nedenfor.
  8. Klikk på Lagre før du lukker Innstillinger-vinduet.